5 Essential Elements For ежедневни рокли

бърз преглед детайли ДЪЛГА РОКЛЯ ТИП РУСАЛКА В ЧЕРЕН ЦВЯТ Официална дълга рокля в черен цвят с женствен акцент от открити рамене. Роклята е произведена специално в големи размери от дамската номерация за дрехи.

Натисни за още продукти. Не бяха открити никакви продукти

Определени стоки имат свое начало и край, но след тях се появяват други, които са на промоция, за това вече казахме, че начало и край няма.

Магазин Мехита Асеновград. Изработка на сватбени,официални и абитуриентски рокли.Магазина дава и рокли под наем.

Материята е комфортна, силно еластична и с релефен ефект. Моделът е със задна цепка в долната част. Роклята е без закопчаване.* Стойностите, посочени в таблицата с размери, отразяват реалните мерки на дрехата. Първият раз..

Бъди елегантна през есента и зимата. Богата ни колекция от рокли, подходящи за студените сезони ще ви зарадва с изобилие от стилове, цветове и модерни решения.

Официални Дълги Рокли ,Абитуриентски Рокли,Вечерни Рокли

Връхни дрехи Палта и якета Жилетки Сака Суитшърти СУИТШЪРТ ПЛЮШЕНО МЕЧЕ В СИВ ЦВЯТ Този закачлив суитшърт, наподобяващ плюшено мече, гарантира усещане за мекота, уют и ведро настроение през целия ден.

Кройката е широка и свободна. Материята е лека и комфортна, но не прозира. Към роклята има колан, но моделът позволява да се носи без него. Роклята е подходяща както за ежедневието, така и за официални събития. * Стойн..

Всяка дама държи да изглежда добре, независимо дали в ежедневието си или при специален повод. В днешно време модата е толкова променлива, че дори немислимото до скоро комбиниране на рокля и спортни обувки, вече е тенденция.

Роклята е с кройка тип "русалка" - приляга към тялото и в долната чест се разкроява. Материята се отличава с висока еластичност. Закопчаването е на гърба със скрит цип.* Стойностите, посочени в таблицата с размери, отразя..

L детайлни размери детайли ОФИЦИАЛНА ЧЕРВЕНА РОКЛЯ ОТ ПАЙЕТИ

Год Крысы (Календари, брелки магниты, сувениры, игрушки, статуэтки)

- Мария Ковачева Благодаря, роклята е прекрасна ! - Вероника Стоева Роклята е много хубава.Благодаря за Mehr Info коректната и бърза доставка,също и за отзивчивостта на момичетата.Останах приятно изненадана и за подаръка.Успех.Ще се възползвом отново :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *